Entrada compartida por APA CP RAMON I CAJAL

A continuació us indiquem les dates de pagament i de recollida dels llibres del curs vinent.

PAGAMENT PER DOMICILIACIÓ BANCÀRIA:

20 de juliol 2017: cobrament dels llibres per domiciliació bancària, segons import que informa  l’escola a la seva circular

RECORDEU QUE EL DIA DE RECOLLIDA DELS LLIBRES CAL PORTAR JUSTIFICANT DE PAGAMENT

PAGAMENT EN EFECTIU:

Les famílies que optin pel pagament en efectiu o targeta ho hauran de fer el mateix dia que li correspongui recollir els llibres segons curs. En el mateix moment de fer el pagament se li  entregaran els llibres.

RECOLLIDA DE LLIBRES:llibres

 • 4 de setembre 2017:
  • Cursos: P3 – P4 -P5
  • Horari: 16 a 18 hores
 • 5 de setembre 2017:
  • Cursos: 1r – 2n – 3r
  • Horari: 16 a 18 hores
 • 6 de setembre 2017:
  • Cursos: 4rt – 5è – 6è
  • Horari: 16 a 18 hores

 

Us recordem que per poder disposar dels llibres mitjançant l’AMPA i guadir dels descomptes (tant els socialitzats com els no socialitzats) ÉS IMPRESCINDIBLE SER SOCI DE L’AMPA I ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT, tant de l’any en curs com dels cursos anteriors, i de tots els conceptes (AMPA i Llibres).

Per qualsevol informació addicional que necessiteu, o qualsevol cosa que vulgueu comentar, si us plau envieu-nos un correu electrònic a info@amparamonycajal.net i us respondrem o bé concertarem entrevista si és necessari.

Informació pagament i entrega de llibres 2017-2018