ATENCIÓ!

Amb motiu de la vaga general convocada pel proper dia 21 de febrer, la presentació d’aquest llibre es posposa fins al proper 14 de març

 

Dijous 21 de febrer de 2019, a les 19:30h.,

Presentació del llibre

Vacarisses: un poble amb dues estacions de ferrocarril

A càrrec del seu autor, Eduard Martínez

Eduard Martínez Hernández va néixer a Barcelona fa 45 anys però amb pocs anys va anar a viure a Terrassa. Des de fa 14 anys viu a Vacarisses amb la seva família, la Cèlia, la Maria i l’Àngels.

És Animador Sociocultural i des de fa 20 anys treballa com mestre de taller a la secció de Formació Laboral de l’escola L’Heura del Vallès a Terrassa.

És fill i nét d’una família de tradició ferroviària, segurament és la causa de portar tota la vida gaudint de col·leccionar objectes i documents relacionats amb el ferrocarril. Afeccionat a la fotografia de qualsevol cosa que tingui relació amb el món del ferrocarril i la natura. Però sobretot és un gran apassionat del Patrimoni Industrial en general i Ferroviari en particular intentant buscar sempre una basant social d’aquest patrimoni.

És soci i membre de la Junta del Club Ferroviari de Terrassa com a responsable de la vocalia d’activitats. És membre fundador i President de de l’Associació per la Preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders (El Vendrell) a Tarragona.

Col·laborador de la revista “El Terme” de Vacarisses, al Periòdic informatiu “El Brogit” de Castellbell i el Vilar”  i del Butlletí informatiu del Club Ferroviari de Terrassa. Des de fa dos anys escriu articles al seu bloc “Divulgando Historias de Patrimonio Ferroviario”.

Posposada la presentació del llibre – Vacarisses: un poble amb dues estacions de ferrocarril