RECITAL DE PIANO

A càrrec d’ INGRID CUSIDÓ

Programa
W A Mozart Fantasia en Re menor
L. van Beethoven Sonata op 2 n 3 1er moviment
J. Brahms Op.118 n 2
J. Brahms Op.117 n 1,2,3.
J. Brahms Rapsodia op.79 n 1

dissabte 20 de gener de 2018 _ 18:00 h. | ATeneu Terrassenc

 


Ingrid Cusido ès convidada frequentment a recitals a Europa i altres paisos com Xina i Russia. Té un gran repertori que inclou obres de composotors com Granados, Albeniz i de Falla.
Ha donat recitals i tocat amb orquestres en molts països de tot el món incloent México, Guatemala, Brazil, Paraguay, Uruguay, Colombia, USA, Europa, Hong Kong i Russia.
Ha actuat en llocs ben coneguts, com ara Teatre principal de Guanajuato (Mexico),Regent´s Hall Londres, Casal del Metge (Barcelona), Ateneu de Barcelona, Filarmonia Hall (Russia), per nomenar uns quants.
Recentment s’ha presentat al Festival Cervantino (Mèxic), Academia Festival of the University of Guanajuato (Mexico), Festival de Oaxaca,(Mexico), and Festival todo Mozart (Paraguay). (Mèxic).També ha donat recitals memorables per a les organitzacions de caritat,
incloent la protecció del Fons de maternitat i K-mon.
Ha participat en projectes que inclouen la Iberia d’Isaac Albeniz, 12 Danses Espanyoles a Enrique Granados, Manuel de Falla Fantasia Baetica Albeniz, 12 Danses espanyoles d’Enrique Granados,i Goyescas de Enrique Granados.

 

[20/01/2018] Recital: Ingrid Cusidó, piano