XXI ASSEMBLEA CJS-CNSE

Entrada compartida per ASOCIACION PERSONAS SORDAS DE TERRASSA

El passat cap de setmana, una de les membres de la Comissió de Joventut Sorda de Terrassa va assistir, junt amb el representant de la FESOCA, a la XXI Assemblea General de la CJS-CNSE a Madrid. Sempre endavant per millorar la situació dels joves sords!


FISH & CHIPS: El Concurs (5è primària)

Entrada compartida per APA ESCOLA TECNOS

Nova activitat de la Comissió d’Idiomes de l’AMPA! Si voleu apuntar-vos, reviseu la informació detallada en el cartell de l’activitat

MATINALS EN FAMÍLIA / Fotos

Entrada compartida per AMPA CEIP BISBAT D’EGARA

Bon dia, famílies del Bisbat d’Ègara! Us passem enllaços per poder veure les fotografies de les dues excursions matinals que hem dut a terme fins ara. Recordeu que això no s’atura i us encoratgem a participar-hi, és una activitat magnífica per petits i grans! Fotos: aneu a l’apartat DESCÀRREGUES (menú blau, aquí dalt…), entreu al

CARNAVAL: Aquest any hem Donat la nota!!!

Entrada compartida per APA ESCOLA TECNOS

Aquest any la feinada ha tingut recompensa. Hem guanyat el 5è premi a la rua infantil!! La Comissió de Carnestoltes us vol agrair les ganes i la il·lusió!! Ja estem pensant en la propera. Segur que us hi voldreu apuntar. Enhorabona pel premi!!!!  

Enterrament de la Sardina – Pilar de dol al Carnestoltes

Entrada compartida per CASTELLERS DE TERRASSA

14/02/2018 20:30
14/02/2018 20:30
Tipus: 
Actuacions

any: 
2018

A partir de 2/4 de 9 del vespre assistirem a l’enterrament, i farem el pilar de dol en el seu honor quan cremi la pira mortuòria de l’enterrament del Carnestoltes.

Un minut de silenci, acompanyat de la tètrica dansa del fantasma de la mort entre els assistents, sublima la cerimònia final del Carnestoltes. Dues torres humanes inicien el seu ascens amb un pilar aixecat per sota i els enxanetes deixen anar globus il·luminats.

llegeix més

Recollida xocolatada solidària

Entrada compartida per APA ESCOLA TECNOS

Tot un èxit la col·laboració entre les comis solidària i carnestoltes: la xocolatada solidària. S’han recollit 552,38€!! Moltes gràcies a tots per la vostra participació!!                                                   Foto: Anna Morera  

D’Elna a Mafraq: inaugurem l’exposició ‘Refugiades de Lluny i de Prop’

Entrada compartida per ASSOCIACIO CATALANA PER LA PAU (DELEG)

El 24 de febrer tindrà lloc al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya la inauguració de l’exposició Barcelona-Elna. Alep-Mafraq. Refugiades de Lluny i de Prop, que es podrà veure fins al 29 de març a la Sala Gran. La mostra és una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau i pretén establir un diàleg entre dos episodis de cooperació internacional separats per gairebé vuitanta anys i 4.000 quilòmetres. Històries de fronteres i de supervivència. Però, sobretot, de solidaritat i d’apoderament. Barcelona-Elna. Alep-Mafraq L’any 1939, centenars de milers de persones van fugir de la Guerra civil espanyola camí cap a França. A l’actualitat, el conflicte a Síria ha suposat que des de 2011 més de 5 milions de persones hagin hagut d’abandonar casa seva. A les acaballes del conflicte espanyol i en una petita localitat del sud francès, la infermera Elisabeth Eidenbenz va idear un espai on les dones poguessin donar a llum i criar els seus nadons en condicions de pau, lluny dels inhòspits i terribles camps de refugiats. Naixia així la Maternitat Suïssa d’Elna. Avui, associacions com Arab Women Organisation, amb la col·laboració de socis internacionals com l’Associació Catalana per la Pau, treballen per guarir les ferides de les refugiades sirianes a Jordània, oferint-los el dret de reprendre les seves vides. Unes i altres comparteixen moltes coses. Són dones que fugen de la barbàrie, de l’horror, de l’arbitrarietat i de la indefensió. Unes i altres són alhora les protagonistes de dos exercicis de solidaritat internacional centrats a retornar la dignitat a qui ha perdut casa seva i el país, però també la confiança per tirar endavant. L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de Nicolás Garcia, ex alcalde d’Elna i de Rima Krounbi, vice alcaldessa d’Arsaal (Líban). Hi actuarà el llaütista sirià Safi Alhafez. Aquesta exposició és una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau, amb la col·laboració de la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO, l’Associació Catalunya-Líban i Arab Women Organization. Barcelona-Elna. Alep-Mafraq. Refugiades de Lluny i de Prop 24 de febrer de 2018 a les 11.30 hores Sala Gran del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya Carretera de Mataró 124, Sant Adrià del Besòs Més informació: mediterrania@acpau.org

L’entrada D’Elna a Mafraq: inaugurem l’exposició ‘Refugiades de Lluny i de Prop’ ha aparegut primer a Associació Catalana per la Pau.

Festes de Santa Eulàlia a Esparreguera

Entrada compartida per CASTELLERS DE TERRASSA

18/02/2018 13:00
18/02/2018 13:00
Tipus: 
Actuacions

any: 
2018

És la primera actuació de l’any fora de Terrassa i que desde ja fa uns anys marca l’inici de la temporada.

Quedarem a les 11’30h. al local i els autocars sortiran puntualment a 3/4 de 12. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes d’actuació.

Actuem amb Castellers d’Esparreguera

Plaça de Santa Eulàlia