Dinar de germanor i pilar a l’exposició “Castells”

Entrada compartida per CASTELLERS DE TERRASSA

02/02/2019 13:00
02/02/2019 20:00

02/02/2019 13:00
02/02/2019 20:00

Tipus: 
Activitats

any: 
2019

Aquest dissabte farem un dinar de germanor per a agafar forces i començar de la millor manera la temporada.

L’hora de convocatòria és a la 13h al local. La colla posarà els calçots i la beguda, cadascú haurà de dur els seus plats, gots i coberts.

De segon cadascú podrà fer-se la carn que vulgui a les brasses o bé menjar un plat d’arròs.

*El ticket del plat d’arròs es podrà comprar divendres durant l’assaig.

llegeix més

CARNESTOLTES 2019

Entrada compartida per AMPA CEIP BISBAT D’EGARA

Ja el tenim aquí, un any més, d’aquí a poc mes d’un meset…. CARNESTOLTES!!!! Tant per als nous a l’escola, com per als que us feu els suecs, us informem que l’AFA del Bisbat participa a la rua infantil de Terrassa el diumenge 3 de març. Cada any som més i ens ho passem millor, … Continua la lectura de CARNESTOLTES 2019

Xerrada per a mares i pares

Entrada compartida per AMPA CEIP BISBAT D’EGARA

Si els vostres fills i filles estan a l’adolescència no podeu faltar a la xerrada QUAN L’ADOLESCÈNCIA ES COMPLICA, NECESITEM EINES COM A PARES A càrrec d’Aranzazu Herrador, psicòloga forense especialitzada en l’àmbit de la violència i el conflicte familiar. 29 de gener de 18 a 19:30 h. A la Biblioteca Central de Terrassa-bdt (Passeig de … Continua la lectura de Xerrada per a mares i pares

L’exposició Per Terra, Mar i Aire

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ DE COL·LECCIONISTES DE TERRASSA

Aquesta primera exposició de l’any 2019, que sota el títol Per Terra, Mar i Aire, col·lecció de Joan Sánchez, inaugurada el 23 de gener restarà oberta fins al 12 d’abril en el nostre local del Centre Cultural de Terrassa a … Continua llegint

Acció alimentària d’emergència per a persones refugiades a Djibouti

Entrada compartida per ASSOCIACIO CATALANA PER LA PAU (DELEG)

L’Associació Catalana per la Pau i el Secours Populaire Français, juntament amb l’entitat local Bender Djedid, han realitzat recentment una acció d’emergència alimentària a la capital de Djibouti, del mateix nom, adreçada a persones refugiades vulnerables provinents del Iemen i Etiòpia. Concretament, entre els mesos de novembre i desembre de 2018, es van distribuir paquets alimentaris a 730 famílies amb l’objectiu, d’una banda, d’assegurar-ne la subsistència bàsica i, de l’altra, d’incrementar la seva diversitat nutricional, especialment en el cas dels infants i les dones lactants o embarassades (més de la meitat de les persones beneficiàries van ser nens i dones), per combatre les altes taxes de malnutrició severa i mortalitat. Una cruïlla entre els desplaçaments forçats i la pobresa estructural A Djibouti, gairebé la meitat de la població es troba en situació d’extrema pobresa. Això és degut principalment al fet que es tracta d’un dels països que més persones refugiades ha rebut en els últims quaranta anys, provinents de diferents regions de la Banya d’Àfrica, com Etiòpia, Somàlia o Eritrea, quan aquests països han sofert conflictes armats. En aquests moments, el principal flux migratori deriva de la guerra del Iemen. Del total de 130.000 habitants que resideixen a la capital, més de 6.000 són refugiats en situació d’extrema vulnerabilitat. A la sequera recurrent que afecta la zona des de fa uns anys i que està generant alts nivells d’inseguretat alimentària, cal sumar-hi la pressió addicional que el gran nombre de refugiats i migrants ha provocat sobre les escasses infraestructures existents. Tot això combinat amb les limitades capacitats de l’Estat a l’hora de proveir la població de serveis bàsics, com aigua, sanejament i accés a la salut. L’entitat amb la qual s’ha coordinat l’acció, Bender Djedid, és una organització que lluita pel desenvolupament socioeconòmic del país. Compta amb més de 150 membres actius i treballa amb més d’una desena d’associacions i organismes socis a Djibouti. El projecte també compta amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. L’Associació Catalana per la Pau vol continuar treballant a Djibouti per garantir la seguretat alimentària de la seva població. Si vols contribuir a finançar els projectes que hi duem a terme, pots fer una donació online a través del nostre formulari o, si ho prefereixes, realitzar directament un ingrés al nostre compte bancari: 2100 3200 95 2201233743.

L’entrada Acció alimentària d’emergència per a persones refugiades a Djibouti ha aparegut primer a Associació Catalana per la Pau.

CultuRassa 2019, Terrassa

Entrada compartida per CASTELLERS DE TERRASSA

06/04/2019 17:00
06/04/2019 17:00
Tipus: 
Actuacions

any: 
2019

Dissabte actuarem a la Culturassa!

Quedem a les 17.45h al parc de Sant Jordi. L’actuació és a les 18h. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes d’actuació.

A les 21.30h com a cloenda de la Culturassa podrem gaudir d’un ball de gralles a càrrec d’Els Escuraxemeneies al nostre local.

La colla farà entrepans per sopar, qui en vulgui podrà comprar el ticket aquest divendres durant l’assaig. Preu entrepà i beguda: 4€ socis 5€ no socis.

Amb qui actuem

Minyons de Terrassa

On actuem

llegeix més

Diada d’Inici de Temporada de Castellers de Sabadell, Barberà del Vallès

Entrada compartida per CASTELLERS DE TERRASSA

24/03/2019 12:00
24/03/2019 12:00
Tipus: 
Actuacions

any: 
2019

Diumenge actuem a la Diada d’inici de temporada dels Castellers de Sabadell

Quedem a les 10.45h al local per anar en autocar cap a Barberà. L’actuació és a les 12h a la Plaça de la Vila de Barberà, quedem allà a les 11.45h. Preguem puntualitat i que tots us apunteu a les llistes d’actuació.

Amb qui actuem

Castellers de Sabadell

Tirallongues de Manresa

Castellers de Caldes

On actuem

llegeix més