Entrada compartida per ASSOCIACIO CATALANA PER LA PAU (DELEG)

L’Associació Catalana per la Pau ha editat el calendari solidari ‘Un any de drets, un any de dones’, que té com a objectiu fer visibles les vulneracions dels drets humans que pateixen les dones d’arreu del món.

El calendari compta amb la col·laboració de dotze dissenyadores i artistes residents a Catalunya, que han il·lustrat cadascun dels dotze mesos. Són Blanca Caminal, Lara Costafreda, Marta Bellvehí, Ina Stanimirova, Raquel Valenzuela, Natalia Pereira, Elisa Munsó, Nadine Feghaly, Martina Tarabal, Natalia Zaratiegui, Clara Sáez i Lola Abenza.

Les làmines il·lustrades poden retallar-se fàcilment i estan impreses en paper de qualitat, amb la idea que puguin ser penjades o emmarcades un cop el calendari deixa de tenir el seu ús.

Calendari solidari drets dones

Tots els diners recaptats amb la venda del calendari, que té un preu de 10 euros, seran destinats al nostre Fons d’Emergències, per finançar els projectes que desenvolupem en l’àmbit dels drets de les dones a països com Jordània, Mauritània, Mali, el Líban, Colòmbia, Palestina o la República Democràtica del Congo.

El divendres 23 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc la presentació oficial del calendari a la Galeria El Diluvio Universal (Guilleries 2, Barcelona).

Vols comprar el calendari?

Pots adquirir el calendari a través de diferents vies:

  • A la nostra pàgina web
  • A la nostra seu (Via Laietana 16, 1r pis, Barcelona) de 10 a 14h i de 16 a 19h
  • A la Llibreria Barra/Llibre (Riego 13, Barcelona)
  • A la Llibreria Santos Ochoa (Passeig Fabra i Puig 165, Barcelona)

L’entrada Un calendari solidari per il·lustrar les vulneracions de drets que pateixen les dones ha aparegut primer a Associació Catalana per la Pau.

Un calendari solidari per il·lustrar les vulneracions de drets que pateixen les dones