Entrada compartida per APA CP JOAN XXIII

Hola mares i pares!!! Us convoquem a l’assemblea, el dia 11 de desembre a les 19:15 a l’escola. Ens agradaria que hi hagués el màxim de participació, ja que és important que tots conegueu l’estat de comptes, la destinació dels diners de l’AMPA i conegueu a la junta, també que tingueu l’oportunitat de poder exposar dubtes, suggerències, etc…
Aprofitem per dir-vos que la junta cada cop és més petita, i ens fa falta més gent que vulgui col·laborar de manera activa a l’ampa.
És molt important participar perquè estem parlant ni més ni menys que en l’educació dels nostres fills. És millor que les famílies participem en la vida del centre i col·laborem amb els professors ajudant al fet que hi hagi un bon funcionament de l’escola, una bona convivència i un clima necessari per poder impartir i rebre classes. A més està demostrat que en aquells centres educatius en els quals les famílies participen de forma activa, els resultats acadèmics són millors!!
No permetem que es perdi l’AMPA, vine i col·labora!!!


ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA 2017