El Portal de les entitats de Terrassa és una plataforma de blogs gestionada pel Servei de Qualitat Democràtica de l’Ajuntament de Terrassa, pensada i creada per donar servei a les entitats i associacions de la nostra ciutat, si sou una entitat sense ànim de lucre, aquest espai us interessa.

Si encara no teniu presència a la xarxa o bé la voleu millorar, us oferim la possibilitat de crear un blog dins de la plataforma “associacions.terrassa.net”, només cal omplir aquesta sol·licitud. A més, també us oferim assessorament en matèria Tic i us ajudem a posar en marxa i a mantenir el bloc.

Més difusió per la vostra associació i també per als actes que realitzeu.

Formar part de la plataforma incrementarà la difusió dels vostres continguts, ja que es poden compartir les notícies que es publiquen al blog, de manera que també es publicaran al Portal i de la mateixa manera, els actes que anoteu a l’agenda també seran visibles en l’agenda d’aquest Portal.

La Plataforma està feta amb l’eina WordPress, que és un sistema de gestió de continguts (CMS) de codi obert per a la publicació de blogs a Internet, que la Diputació de Barcelona ofereix als ens locals.