Entrada compartida per AMPA DE L’ESCOLA ROC ALABERN

El diumenge passat vam celebrar a l’escola l’arribada de l’estiu. Ens ho vam passar molt bé amb la festa de l’espuma i les actuacions. Van disfrutar amb els tallers i activitats organitzats per les families de 5è per recollir diners per a la festa de graduació dels nens i nenes que l’any vinent faràn sisè curs. Ens informen que en el sorteig del Cofre d’activitats va resultar premiat el número 505 (coincident amb les tres darreres xifres del número premiat el 17/06 del cupón diario de la ONCE: 24.505): Sembla ser que l’afortunada ha estat una familia de 5è. Enhorabona! i moltes gràcies a tothom per participar!
Des de l’organització es valora molt positivament l’assistència i la col·laboració de les famílies en l’organització de les activitats. Us deixem unes imatges pels que no hi vau poder assistir. Amb aquesta festa, des de l’AMPA volem desitjar molt bon estiu a totes les famílies de l’escola!!!
  
Éxit d’assistència a la festa de fi de curs de l’AMPA