Entrada compartida per AMPA SALESIANS TERRASSA

Per Anna del Àguila (Cap de Pastoral Escola)

Ahir, dia 3 de desembre a la tarda, els alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO van realitzar una activitat conjunta per donar la benvinguda a l’Advent. Van veure un vídeo de les Xino-Xano que els van demanar ajuda per fer RUTA cap a Jesús. Després, per edats, cada curs va realitzar una activitat que els va ajudar a pensar en les seves actituds per a l’Advent.

Els nens i nenes de P3 a 2n de Primària es van comprometre amb les Xino-Xano a fer una estrella ben maca que els guiï cap al Nadal. Per fer-ho, els nois i noies de 2n d’ESO els van fer de padrins i els van acompanyar durant tota l’activitat. Des de 3r d’EP fins a 6è, acompanyats pels nois i noies de 3r d’ESO, van crear un calendari d’Advent on van posar a cada dia una acció que els apropi al sentit del Nadal. Per la seva banda, els alumnes de 1r d’ESO, amb els seus companys de 4t com a padrins, van crear també el seu particular calendari d’Advent. Entre tots van pensar quines actituds ens poden ajudar a fer que Jesús neixi cada dia al nostre cor.

Ens posem en RUTA cap al Nadal!

Aquí podeu veure totes les imatges d’aquesta activitat

Galeria d’imatges

Donem la benvinguda a l’Advent!