Entrada compartida per AMPA SALESIANS TERRASSA

Per Iván Vergara (monitor Centre Juvenil)

El passat cap de setmana (24 i 25 de novembre) es va celebrar l’anomenada Moguda Jove, un esdeveniment on tots els nois i noies majors de 16 anys, que es trobin dins de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, es reuneixen per tal de gaudir d’una bona estona. El Centre Juvenil no vam voler faltar!

Tot va començar la tarda del dissabte… Ens vam reunir tots aquí a l’escola dels Salesians Terrassa, ja que era el lloc on es realitzaria aquesta gran festa. Al principi semblava que seria una nit tranquil·la, tot preparant els sacs de dormir i prenent el sopar junts però, tal com es diu, la nit és jove, i aquella estava plena de jocs i activitats! Vam fer un “Tu Cara Me Suena“, vam veure “Múltiple”… i fins i tot vam participar en un joc de nit ambientat en aquesta pel·lícula.

L’endemà al matí es va realitzar l’esmorzar i l’activitat final… ni més ni menys que un festival Holi! Va ser el moment perfecte per tancar aquesta edició de la Moguda Jove, on vam conèixer moltes companyes i companys d’arreu de Catalunya.

Moltes gràcies a tots els altres esplais i centres juvenils que vau participar! Fins a l’any que ve!

Galeria d’imatges

“Moguda Jove” al Centre Juvenil!