Entrada compartida per AMPA SALESIANS TERRASSA

Per Montse Corcoy (professora FP Comerç i Màrqueting)

Durant aquests dies, els alumnes de primer de Grau Superior, han portat a terme un repte titulat Investiguem, exposem, expliquem que podeu veure exposat en el passadís de l’escola. Aquesta feina s’emmarca en el Mòdul 1, distribució d’espais comercials, i l’objectiu era que els alumnes treballessin un bloc de continguts de la unitat formativa aplicant tècniques visuals. Per grups s’han repartit els continguts per blocs temàtics i han preparat l’exposició.

Durant tot el procés han hagut d’assegurar-se que cobrien tots els continguts demanats, que l’exposició i l’explicació que l’acompanya era clara i que el projecte d’implantació es feia de manera eficient respectant la idea inicial, el cronograma de tasques i el pressupost.

Mitjançant aquestes activitats s’intenta col·locar a l’alumnat en situacions el més real possibles en les que és important controlar els temps i ser molt organitzats.

Us adjuntem aquí tot un recopilatori de fotografies on podeu seguir el procés, primer a l’aula i després a la zona d’exposició. Pròximament mirarem de seguir treballant en aquesta línia i us anirem informant de tot el que preparem.

Galeria d’imatges

Repte dels alumnes de Grau Superior al Mòdul de Distribució d’Espais Comercials: Investiguem, exposem, expliquem.