Entrada compartida per A. PARES I MARES D’ALUMNES IES M. ROIG

Us informem del sistema de distribució dels llibres de text per al proper curs 2018/2019. L’AMPA ha contractat els serveis de l’empresa Catbook per portar a terme la socialització de llibres.

D’aquesta manera, les famílies que s’han adherit a la socialització de llibres poden fer la comanda i pagament a través de la web de l’empresa, i els alumnes trobaran el lot de llibres a l’aula el primer dia de curs, degudament folrats i amb un codi identificatiu personal.

Recordeu que és imprescindible haver pagat la quota de l’AMPA (25€) per poder gaudir de la socialització.

Si alguna família no ho ha fet encara, pot pagar-la al compte de l’AMPA ES21 0081 5348 0700 0116 7619.

Les famílies que no hagin entregat tots els llibres per reutilització, si volen beneficiar-se de la socialització hauran de pagar una quota apart a l’AMPA per evitar greuges comparatius. (Aquestes famílies están sent contactades per part de l’AMPA). El pagament s’ha de realizar al mateix número de compte que la quota de l’AMPA.

Per fer la comanda cal entrar a la web de Catbook:  www.comercialgirona.cat/comandes. Es poden fer comandes fins diumenge 22 de juliol. Les dades d’accès són:
ESCOLA: montserrat roig
CODI ACCES: 10121

Un cop accediu al curs que us toqui, cal tenir en compte que:

  • La quota de socialització (que sempre heu de marcar) inclou tots els llibres de text i workbooks de les assignatures comunes de cada curs.
  • El “llibre” d’anglès que s’oferta a part de la quota de socialització  és un diccionari, que no és obligatori adquirir. En cas d’haver fet la comanda incloent-lo per error, es pot rectificar abans d’aquest diumenge 22 de juliol mitjançant les dades d’accès per a canvis que vàreu rebre de Catbook en fer la comanda.
  • Al curs de 4t apareixen molts llibres d’optatives, ARA NO S’HA DE MARCAR CAP. Al setembre, quan se sàpiga quines són les optatives assignades a cada alumne pel centre, l’AMPA informarà al respecte. Els llibres de francès de 2n i 3r d’ESO també es gestionaran al setembre.
  • ELS LLIBRES DE LECTURES de català i castellà NO ES SOCIALITZEN ja que des de l’institut aconsellen que cada alumne vagi fent amb ells la seva biblioteca personal.  Adquirir-los a través de la pàgina de Catbook és opcional. En el cas de 2n d’ESO el llibre de lectura de català és nou i en el full de llibres que facilita l’institut s’indica que el propi centre gestionarà la compra. Per tant, aconsellem no comprar-lo a través de Catbook. Si ja l’heu demanat a la comanda, podeu rectificar-la.  L’AMPA està treballant per fer un fons de biblioteca amb els llibres de lectura cedits per les famílies, al setembre ampliarem la informació.
  • Com que esteu dins el projecte de socialització, els pares haureu d’acceptar el compromís de participació quan feu la comanda. Hi haurà una penalització per llibre perdut al finalitzar el curs. En cas que un alumne no torni un llibre de socialització l’haurà de pagar ja que aquest llibre s’haurà de comprar de nou per a què un/a altre/a nen/a pugui gaudir del projecte.
  • El pagament dels llibres el podreu fer per transferència bancària abans del dia 10 d’agost al número de compte de Catbook ES89 2100 0002 5202 02054893 o mitjançant la targeta de crèdit en el mateix moment de fer la comanda.

Per a qualsevol dubte,  podeu enviar un correu  a l’AMPA: 

ampa.mroig@gmail.com       

        

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES