Entrada compartida per AGRUPACIO ASTRONOMICA DE TERRASSA

L’Agrupació Astronòmica de Terrassa, des de la neutralitat política, manifesta  que davant dels fets produïts arran de la convocatòria del Referèndum del proper dia 1 d’octubre per part del Parlament de Catalunya, i tenint en compte que l’Agrupació Astronòmica de Terrassa és una entitat  que promou la divulgació científica fermament lligada als valors cívics de participació i de democràcia, rebutja els atacs soferts a les Institucions Catalanes escollides democràticament per tots els catalans.

Considerem que la recerca i la divulgació científica, així com totes les activitats
culturals, es veuen greument perjudicades quan s’atempta contra els principis
bàsics de la democràcia. En cap cas es pot tolerar que s’utilitzi la
convocatòria d’un referèndum per vulnerar drets i llibertats fonamentals.

En aquest sentit, la Junta de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa es manifesta a favor de l’establiment dels ponts de diàleg necessaris per trobar una solució política, que tingui en compte l’expressió de la voluntat de la ciutadania mitjançant el seu vot.

Terrassa, 27 de setembre de 2017

Comunicat Extraordinari de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa