Entrada compartida per AGRUPACIO ASTRONOMICA DE TERRASSA

El acte consisteix en:

  • Conferència viatge pel sistema solar
  • Orientació i observació constel·lacions
  • Observació amb telescopi i brindis copa cava

Inscripcions a: aat.terrassa@gmail.com (preu 20 euros)
Preu simpatitzant AAT: 15 euros (codi promocional: AAT2017)
Preu soci: Gratuït

window.onload = function() { var widgetScript2 = document.createElement(‘script’); widgetScript2.setAttribute(“type”, “text/javascript”); widgetScript2.setAttribute(“src”, ‘http://widget.feerbox.com/js/widgetLoader.min.js’); widgetScript2.onload = function () { FeerBoxLoader.create(“zJ6FNo5BiMvbO4QkcBk3sg==”, “1.09”, “CA”); }; (document.getElementsByTagName(“head”)[0] || document.documentElement).appendChild(widgetScript2); }

Astrobateig dijous 29 de juny de 20:30 a 22:30