ABAIXEM LES RÀTIOS: NO a la massificació de les aules

Entrada compartida per AFA CEIP BISBAT D’EGARA

INICIEM CAMPANYA! FEM UNA CRIDA A TOTES LES FAMÍLIES A SUMAR-VOS-HI ENTREU AL CHANGE.ORG I SIGNEU! La FaPaC hem impulsat la campanya “ABAIXEM LES RÀTIOS: NO a la massificació de les aules” per reclamar al Departament d’Ensenyament la reducció de ràtios generalitzada i de forma legal a les aules de P3 de manera que el número

[Programació mensual] Febrer Negre 2017 al Ateneu Candela

Entrada compartida per ATENEU CANDELA

 
Arriba el febrer carregat d’activitats! 
 
Com ja fa uns anys, és tradició que aquest mes vagi dedicat a la novela i cinema negre, així que prepareu-vos! 
A l’agenda Videodrome-Cinebar cada dimecres, debat guerriller amb el club de lectura de la Guerrilla dels Cossos, presentacions de llibres i vermut literari amb la llibreria Synusia, sopar negre-criminal amb Espai Gastronòmic Terrassenc, concerts, concursos i la festa de Carnestoltes del Cafè del Candela! El febrer negre més ple que mai! 
 
Aquest mes també tanquem el cicle Infantil de Teatre i Contes amb la història del llibre “Carrer del mar” i el cicle de poesia amb “Afollada” de Laia Martínez i López, organitzats per la llibreria Synusia i l’Embarral.

llegeix més

2a Jornada JIE – Judo a Can Jofresa

Entrada compartida per APA CP ISAAC PERAL

El passat 28 de gener, els més petits de l’escola van poder practicar Judo a la segona de les Jornades d’Iniciació Esportiva (JIE) al pavelló de Can Jofresa.

Us deixem unes imatges aquí.

Acta de l’assemblea 26/01/2017 i Memòria econòmica

Entrada compartida per AFA CEIP BISBAT D’EGARA

Benvolgudes famílies, Teniu a la vostra disposició l’acta de la darrera assemblea que va tenir lloc el passat dijous 26 de gener de 2017. Acta assemblea 26/01/2017 Per altra banda, també podeu consultar la Memòria econòmica de l’any 2016 i el Pressupost 2016-2017. Memòria econòmica i pressupost Si no us funcionen els enllaços, podeu anar