Entrada compartida per ASSOCIACIO ALBA

   L’hepatitis C, la puc contagiar a casa:

La probabilitat que infectis la família o els companys de casa és molt baixa.
Si ets portador del virus de l’hepatitis C i convius amb altres persones, només has de tenir cura de no compartir tots aquells utensilis que puguin contenir restes de sang o mucoses amb sang (estris d’afaitar, raspall de dents, fil dental, estisores, xeringues, cassoletes, rul·los, etc.).
·         El tractament de l’hepatitis C és com el tractament del càncer
Els tractaments per combatre l’hepatitis C són antiretrovirals, semblants al tractament que es dóna per al VIH. Evidentment, com tots els tractaments farmacològics, tenen efectes secundaris, i el tractament amb …Continua llegint →
FALSES CREENCES SOBRE L’HEPATITIS C (I):
Etiquetat a: