Entrada compartida per ONCOLLIGA (FUND. CAT. AJUDA ONCOLOGICA)

La presència d’Oncolliga al territori es realitza a través de les delegacions, constituides per persones voluntàries que representen a Oncolliga en la població respectiva, establint relacions i col·laboracions amb les entiats locals, donant visibilitat social i organitzant esdeveniments de captació de recursos.

Recentment s’ha constituit la Junta a Rubí. El passat 17 de juny es va fer la presentació de la Junta, en el marc de l’acte organitzat per l’Ajuntament de Rubí, que va consistir en la conferència de la Dr.a Àngels Arcusa, sobre Com millorar la prevenció del càncer, i la inauguració de l’Exposició “Identitat esculpida”.

Rubi_identitatEsculpida

Rubí_170616_1

 
 

En el darrer any s’han cosntituit les Delegacions d’Oncolliga a  Castellbisbal, Castellar del Vallès i Baix Montseny.

 

Delegacions Oncolliga