Entrada compartida per ASSOCIACIO ESPORTIVA MITJA MARATO

El dissabte, 2 de juliol, Terrassa acollirà una nova edició de la seva cursa popular de Festa  Major, Gran Premi BBVA, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa  amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t i que forma part dels ja tradicionals actes organitzats per aquestes dates de caure festiu de la ciutat egarenca.
El divendres 1 de juliol la ciutat de Terrassa donarà el tret de sortida de la seva festa Major 2016, on destaca entre els diferents esdeveniments organitzats la ja tradicional cursa popular de Festa Major que enguany compleix la seva 37a edició i, com en edicions anteriors, aspira a repetir la…Continua llegint →

Arriba la 37a Cursa popular de la Festa Major de Terrassa, Gran Premi BBVA
Etiquetat a: