Entrada compartida per AMPA DE L’ESCOLA ROC ALABERN

Jazz Menuts 2016 Jazz Menuts 2016

Els dies 8 i 9 de març, els nens i nenes de l’escola Roc Alabern, van assistir als concerts “Jazz Menut” a la Nova Jazz Cava, per conèixer i participar d’una de les activitats més arrelades culturalment a la ciutat: el Festival de Jazz de Terrassa, enguany el 35è.

La comunitat educativa de l’escola Roc Alabern, amb l’ànim d’afavorir que tots els nens i nenes tinguin accés a les activitats musicals i culturals que la ciutat de Terrassa ofereix, va proposar l’assistència de tot l’alumnat, prop de 500 alumnes. L’interès de la proposta va fer decidir l’AMPA a subvencionar l’activitat per a tots els i les alumnes de l’escola.

Les opinions dels nens i dels docents i mares que hi van assistir va ser molt positiva. Vam quedar molt contents i contentes!!!

 

L’Escola Roc Alabern aposta per la cultura musical