El dia 10 de març hem tingut la visita de la entranyable cantant Núria Feliu per presentar el nou llibre biogràfic “Dies i records d’infantesa” acompanyada d’Albert Torras, editor i conductor de la narració. És un recull de les vivències d’una nena repatània d’una família vinculada al mercat del barri de Sants a Barcelona que va perfilant un gran caràcter a partir de la relació amb els seus germans i d’espavilar-se per vendre els melons de la parada. Un recull de divertides anècdotes i la relació que va iniciar amb Josep Carreras o Joan Manuel Serrat quan s’iniciaven en el món de la música, el niu d’art que va fundar la seva àvia quan va tornar de Brasil acompanyada d’un lloro i moltes més espurnes de la seva vida de jove.

Escrit de forma …Continua llegint →

Els records d’infantessa de la cantant i actriu Núria Feliu
Etiquetat a: