Entrada compartida per AMPA CEIP PILARÍN BAYÉS

Aquest any totes les AMPAs de les escoles i els dos instituts de Sant Quirze del Vallès, hem organitzat una activitat per recaptar fons per la Marató de TV3, aquest any dedicada a la diabetis i l’obesitat

Consisteix en comprar uns LEDs solidaris, realitzar una marxa a peu amb els LEDs encesos, des de cada escola a les Morisques i la realització d’un mosaic amb les llums de colors. Per la nostra ubicació a Les Fonts, el Pilarín s’afegeix amb l’escola Taula Rodona (situada al costat de la Policia Municipal de Sant Quirze del Vallès).

El mosaic es realitzarà a les Morisques a la zona de l’amfiteatre, marcarem a terra unes línies per tal de saber on s’ha de posar les persones depenent del color. Es representarà un mussol de colors amb els LEDs. Si les famílies o bé els amics volen estar junts caldrà que comprin el mateix color. Disposarem de megafonia i voluntaris per a poder orientar a tothom on s’ha de col·locar. Una vegada finalitzat, es realitzaran fotos i una filmació des d’una plataforma elevada.

L’acte serà el diumenge dia 13 de desembre, dia de la Marató de TV3 al Parc de les Morisques.

L’horari previst és:

  • 18:00 Concentració a les escoles (Taula Rodona)
  • 18:30 Arribada al lloc
  • 19:00 Realització del mosaic
  • 19:15 Actuació Diables (pendent de confirmació)
  • 19:45 Actuació musical (pendent de confirmació)
  • 20:30 Finalització

El preu unitari dels LED és d’ 1 € Tots els beneficis aniran a La Marató

On podeu comprar els LEDs solidaris?

Podeu comprar els LED a les entrades i sortides de l’escola els següents dies:

Dimecres 2 de desembre

Divendres 4 de desembre

Dimecres 9 de desembre

També en trobareu a la papereria Hello Yoli de Les Fonts.

Qui no pugui venir el diumenge 13, però vulgui col·laborar amb la Marató, també podeu comprar els LEDs per d’altres usos (com per anar en bici).

 Cartell Marato

El Pilarín s’afegeix a l’acte “Porta la llum a la Marató de TV3”