Entrada compartida per ASOCIACION PERSONAS SORDAS DE TERRASSA

El passat dimarts dia 24 de novembre, membres de la nostra Junta Directiva van participar a la reunió que va convocar l’Ajuntament de Terrassa per constituir la Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat de la ciutat. L’acte presidit per la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, va tenir lloc a la seu de l’àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones. 
La taula consta d’un plenari i diferents comissions: Dona i Capacitats, Sortides Escolars, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i Accessibilitat. La taula està formada per representants de més de trenta entitats i dels grups polítics municipals, a més de tècnics municipals. Les principals funcions d’aquest òrgan són identificar necessitats i proposar accions per avançar en aquest camí.
A la sessió de constitució també es va tractar del desenvolupament del Pacte Terrassa per a l’Accessibilitat Universal, i del Pla estratègic en atenció a les capacitats diverses i accessibilitat. 
Aquest Pla és fruit de la feina feta per les entitats de la Taula durant l’any 2015 i que s’està acabant d’elaborar, pretén ser el full de ruta de l’Ajuntament de Terrassa cap a l’objectiu d’esdevenir una ciutat encara més inclusiva i accessible.
Finalment, la taula va tractar també sobre la commemoració del Dia internacional de les persones amb discapacitat, el proper 3 de desembre, jornada que comptarà amb diferents activitats organitzades per la taula.
REUNIÓ TAULA DE CAPACITATS DIVERSES I ACCESSIBILITAT