Entrada compartida per ONCOLLIGA (FUND. CAT. AJUDA ONCOLOGICA)

El 27 de novembre tindrà lloc l’acte de commemoració del Dia Internacional del Voluntariat que organitza anualment la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) a Barcelona. I aquest any la festa és més especial que mai, ja que es celebra el 25è aniversari.

voluntariat social

Al llarg del matí tindrà lloc la presentació de la Guia per a la implementació d’un model de responsabilitat social i de voluntariat d’empresa. Serà un acte gratuït i obert a tothom, on hi haurà l’oportunitat de conèixer el document i es lliurarà una còpia digital.

L’acte tindrà lloc a Tradicionarius (Travessia de Sant Antoni, 6, Barcelona) de 9h a 11,30h i estarà conduït per Clara Sánchez Castro.

La Presentació ʽGuia per a la implementació d’un model de RS i Voluntariat Corporatiu’, anirà a  càrrec del consultor Sergi Comellas  i posteriorment es donarà pas a la intervenció de les entitats participants en el procés d’elaboració de la guia: ACIDH, AECC – Catalunya contra el Càncer, Amics de la Gent Gran, ARED Fundació, Arrels Fundació, Casal dels Infants, Creu Roja Catalunya i Save the Children.

Aquí podeu descarregar-vos el programa.

Autor: FECEC

Dia Internacional del Voluntariat i 25è aniversari de FCVS