Entrada compartida per TERRASSENCS DISMINUÏTS FISICS ASSOCIATS

L’Ajuntament de Terrassa va impulsar, el juliol del 2012, la signatura del Pacte Terrassa per a l’Accessibilitat Universal, que va permetre integrar els diferents instruments per treballar per la millora de l’accessibilitat.

Terrassa vol ser una ciutat per a totes les persones i que els actes i les activitats que s’hi organitzen també siguin oberts a tothom. Per aquest motiu és molt important preveure en l’organització i la informació de qualsevol esdeveniment les necessitats d’accessibilitat de tots els col·lectius. Cal vetllar perquè ningú deixi d’assistir o participar en les activitats que s’organitzen a la …Continua llegint →

Reclamem que s’apliquin els Criteris d’accessibilitat en l’organització d’actes públics a Terrassa
Etiquetat a: