Entrada compartida per ASSOCIACIO CATALANA PER LA PAU (DELEG)

mapapparabsL’Associació Catalana per la Pau (ACP) fa més de 10 anys que col·labora amb diverses entitats que defensen dels drets humans de les dones al món àrab. Les aliances són robustes, fruit del treball conjunt en diversos projectes. En total, des de l’any 2000 s’han realitzat més d’una vintena de projectes i accions d’emergència en diferents països àrabs.

La lluita de les dones per eradicar la discriminació i violència a la qual estan sotmeses és constant en la història recent dels països àrabs, on la societat patriarcal les relega a un segon terme i les condemna a un greu estat de vulnerabilitat econòmica, cultural, social , jurídica i familiar. Els projectes que l’ACP ajuda a…….Continua llegint →

L’experiència de l’ACP als països àrabs
Etiquetat a: