Conferència Salvador Alavedra Música i Traç

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ DE COL·LECCIONISTES DE TERRASSA

Dimecres de Festa Major, dia 8 de juliol a les 7 de la tarda a l’Aula A del  Centre Cultural Terrassa,  a càrrec de la Doctora Ana Fernández, amb el títol Salvador Alavedra Música i Traç.  

FIGURA DEL DELEGAT

Entrada compartida per AMPA SALESIANS TERRASSA

Des de l’AMPA volem compartir amb tots vosaltres un nou projecte que tot just impulsem aquest any i en el que la vostra implicació resulta fonamental per poder portar-se endavant, es tracta de crear la figura dels pares/mares delegats. Pensem que l’existència de dos pares/mares per classe que de forma voluntària volguessin aquest paper, contribuiria a crear una nova via de comunicació famílies-escola complementaria a les ja existents i reforçar així, aquesta complicitat, col.laboració i treball conjunt entre família i escola.

Què implica ser pare/mare delegat de classe?

– Coordinació entre els pares de la classe (activitats,….)

-Traspàs d’informació que afecti a la classe en el seu conjunt.

-Nexe de comunicació, facilitador, entre Escola/AMPA- famílies de la classe.

Quins beneficis ens aporta?

– Tenir una via complementària a les existents per contactar amb l’AMPA de l’escola on poder expressar, com a classe, les vostres opinions, propostes, suggeriments i inquietuds.

-Reforçar la transmissió d’informació que us pot ser d’especial interès d’una forma més directa i personalitzada, sense substituir, en cap cas, les vies de comunicació oficials existents dins l’escola.

Durant el curs es duran a terme una reunió trimestral de tots els delegats amb l’AMPA  per posar en comú les experiències , situacions que s’hagin donat, opinions,….


AMPA SALESIANS TERRASSA


20-06-2015 – Ballada al Casal Can Rull-Atendis

Entrada compartida per ASSOCIACIO COUNTRY LINE DANCE SENSE FRON

Crònica de l’Alexandra Olivella Avui, dissabte vint de juny, hem anat a ballar al Casal de Can Rull, de la Fundació ATENDIS, a Sabadell. La tarda és molt calorosa i resseguim les ombres de l’agradable pati del centre per protegir-nos del sol que participa intensament a la festa. Som molt ben rebuts pels residents, les […]

Premi “Tu sí que em representes ” 2015 a la Taula de l’Aigua de Terrassa

Entrada compartida per ATENEU CANDELA

Fa 3 anys coincidint amb la celebració del 12è Aniversari del centre social vem estrenar l’entrega d’un premi que ja va per la seva tercera edició: el “Tu sí que em representes”.

El premi “Tu sí que em representes” vol ser un reconeixement per part de la comunitat del nostre centre social, a grups ciutadans o persones del nostre entorn que  fan una tasca valuosa per a conquerir una ciutat millor i més justa. Grups, projectes o persones compromeses en la lluita pel dret a la ciutat. El nom del premi és un dels lemes principals del moviment #15M “no ens representen” modificat per introduïr un reconeixement explícit a qui se li entrega: “amb la vostra lluita, vosaltres sí que ens representeu”.

En les dues edicions anteriors li vem donar a la PAH, a l’AMPA de Can Montllor, a l’Observatori Ciutada Municipal i al projecte A les vuit al Raval.

llegeix més

Casal d’estiu 2015

Entrada compartida per AMPA ESCOLA MARIA GALI GUIX

Aquí podeu veure algunes fotografies de les activitats que están fent aquest estiu al Casal.

Són dies d’amistat, jocs d’aprenentatge i d’aigua, molta aigua !!

Dissabte 4 de juliol: Pedalada de Festa Major “un transport sostenible!”

Entrada compartida per ASSOCIACIO BICITERRASSA CLUB

Tornen els premis del BiTer al o la participant més elegant i la bicicleta més “tunning”. Aquests són els premis:    Samarreta BiTer.cat        Llibre “Biciosos”    Lot Goccia Verde          Lot ViuLògic Vine a … Continua llegint

Fin de curso 2015

Entrada compartida per CENTRO ANDALUZ DE NUEVA CARTEYA

28Damos por terminado el curso 2014-2015 y para ello actúan para todos nosotros los cuadros de baile y los alumnos que han aprendido sevillanas, rumbas y coreografías durante el curso. También nuestro coro rociero “los de Carteya” nos dedican sus canciones. Al finalizar degustamos una paella popular que con buena compañía hizo un gran y […]

Teatro en nuestra entidad

Entrada compartida per CENTRO ANDALUZ DE NUEVA CARTEYA

Una vez más los componentes de la compañía de teatro CANC, nos han interpretado la obra “un cuartico de hora”, una divertida obra para empezar una tarde dedicada al mundo cultural. Los asistentes también pudieron disfrutar de los bailes flamencos interpretados por Jose y Mariona. Los monólogos de Jaime Aguilera, el humor de Ramón y […]

Asamblea General de Socios/as 2015

Entrada compartida per CENTRO ANDALUZ DE NUEVA CARTEYA

Este sábado 27 de junio se celebró la asamblea general de socios y socias de la entidad. Los puntos tratados han servido para poder saber la evolución de la entidad en estos últimos tres años. Los asistentes han podido participar para saber de sus dudas y aportar sus ideas par hacer una entidad mejor. Se […]