Entrada compartida per ASS. CUL. PLATYPUS CREACIONS ARTISTIQUES

L’associació cultural Platypus Arts vam presentar ahir el segon llibre impulsat per l’entitat. Es tracta del resultat del II Concurs de relats curts que convoquem des de Platypus i que, de nou, ha comptat amb una molt bona acollida i una vuitantena de relats rebuts. MÉS petits grans relats, que demostra la continuïtat del primer DIVUIT petits grans relats, 2012, es va presentar ahir al vespre al Centre Cultural Terrassa acompanyat dels autors, acompanyants i curiosos.A l’acte vam comptar amb la intervenció de l’Elisabeth Garcia, membre de l’associació, l’Andreu Beneit, editor de Llibres a mida, la Mireia Guerola, directora de l’editorial …….Continua llegint →

Presentació a Terrassa del llibre MÉS petits grans relats
Etiquetat a: