A partir d’aquest mes de gener, les persones que administren les webs de les seves entitats, disposen d’un nou recurs proporcionat per la Diputació de Barcelona, per l’assistència tècnica en les incidències que es puguin produir en l’administració i gestió de les seves webs/blocs.

L’associació “Joves TEB” es fa càrrec d’aquest servei al qual es pot accedir de manera directa a través de tres vies:

  •  Correu electrònic:     suportda2@diba.cat
  •  Telèfon: 93 176 9086

Horari de suport via telèfon (bústia de veu 24 x 7)

Dilluns a Divendres : 11 h a 13 h 16:30 h a 19:30 h

Dissabtes 11 h a 13 h

  •  Suport remote : es tracta d’un suport remot mitjançant l’equip tècnic de Joves TEB a través del qual es podran connectar de manera remota als vostres ordinadors i ajudar-vos en els vostres dubtes.

Skype diba-suport

Teamviewer

Novetats en el suport del Diba WordPress
Etiquetat a: