Entrada compartida per APA CP PERE VIVER AYMERICH

Sap Spai és una entitat sense ànim de lucre que ha posat en marxa un projecte de xerrades gratuites referent al fracàs escolar. Aquestes xerrades s'afectuaran a totes les biblioteques dels diferents disctrictes de Terrassa amb una periodicitat mensual, seran obertes a tothom i gratuites. 

Concretament el mes de maig la xerrada es realitzarà a la biblioteca del districte 5 (dins del club natació Terrassa), motiu per el qual estem dibulgant aquesta informació a totes les escoles i instituts de la zona.

La xerrada es realitzarà el dilluns 6 de maig de 10 a 12 h. del matí a la biblioteca del districte 5.

Agrairiem la vostra col.laboració i suport a aquest projecte transmetent aquesta informació als pares i mares de la vostra escola que poguessin estar interessats.

Moltes gràcies per l'atenció.

Xerrades sobre el fracàs escolar