Entrada compartida per ASSOCIACIO PUNT I SEGUIT TEATRE

Sobre el text
La millor presentació que podem fer d’aquesta peça és esmentar que, tot i ser un text estrenat el 1993, ja s’ha representat a més de 30 països i s’ha traduït a més de 20 llengües. Entre els diversos indrets on s’ha dut a escena destaquem: Alemanya, Àustria, Argentina, Bèlgica, França, Brasil, Bulgària, Canadà, Romania, Japó, Dinamarca, Islàndia, Estats Units, Hong Kong, Itàlia, Polònia, Rússia, Grècia o Turquia.

Sobre l’autor
En els darrers 10 anys, Eric-Emmanuel Schmitt ha esdevingut un dels autors francesos més llegits i representats arreu món. Compta amb més de 15 textos teatrals editats, traduïts a més de 40 llengües i representats regularment a més de 50 països d’arreu del món.
Nascut a França el 1960 continua estrenant els seus textos a París i d’aquí exportant-los arreu.

A Barcelona darrerament s’han estrenat dues obres seves. Totes dues han assolit un gran èxit de crítica i de públic:
El Llibertí, que va fer estada al Teatre Poliorama i assolí superar els 100.000 espectadors.
Variacions enigmàtiques, que es pogué veure al Teatre Villarroel.
SOBRE EL TEXT i L’AUTOR DE “EL VISITANT”