Entrada compartida per ASSOCIACIO PUNT I SEGUIT TEATRE

Un Professor, malalt del seu saber. Una Alumna amb només tres setmanes per a presentar-se a un examen de Doctorat Total. I una Criada tossuda que interromp constantment la classe particular.
Amb tot, la lliçó s’inicia amb normalitat fins que a l’Alumna li ve… un sospitós mal de queixal! A partir d’aquí, l’orgull del Professor es transforma en follia… I és llavors quan l’aritmètica porta a la filologia i la filologia porta a… un sorprenent final.
La lliçó, d’Eugène Ionesco, és una de les peces teatrals més representades arreu. Sense anar més enllà, aquest 2007, el Théâtre de La Huchette de París ha celebrat el 50è aniversari de la representació ininterrompuda d’aquest text. I això vol dir més de 15.500 pujades de teló seguides. Malauradament, a casa nostra aquest clàssic del teatre de l’absurd és encara força desconegut.
ARGUMENT – ESCRIT DE PRESENTACIÓ DE “LA LLIÇÓ”, d’Eugène Ionesco