Entrada compartida per ASSOCIACIO PUNT I SEGUIT TEATRE

L’Associació teatral Punt i Seguit neix a Terrassa (el Vallès Occidental) el gener del 2007. Els seus membres però, compten amb una llarga experiència dins del món teatral amateur, on han format part de diverses companyies i grups de teatre com ara: La Joventut de la Faràndula de Sabadell, la S.C.R. El Ciervo de Sabadell, A.A. Acció de Sabadell, el Grup de teatre del Casal de Sant Pere de Terrassa o la Companyia de teatre 34 passes de Terrassa. És la inquietud per desenvolupar un teatre més de petit format i d’investigació teatral el que els ha dut a crear aquest nou grup de teatre.

Punt i Seguit Teatre forma part de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Vallès i està inscrita al Registre d’Entitats de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 34073.

BREU HISTÒRIA DE PUNT I SEGUIT TEATRE
Etiquetat a: