Entrada compartida per AGRUPACIO DE PESSEBRISTES DE TERRASSA

Com en els darrers anys, l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa participarà a la Fira Modernista que es celebrarà del 10 al 12 de Maig. Participarem de forma molt activa instal·lant dues carpes situades al Carrer Joan Coromines, just al costat del “Cau ple de Lletres”.

Durant els tres dies, a les citades carpes, es portaran a terme diferents activitats i demostracions, tals com la construcció de diorames, el modelatge de figures de fang, o la de pintura aplicada al pessebre.

Pel dissabte dia 11 a les 5 de la tarda hi ha prevista la presència de diferents nens i nenes que han participat en el darrer curset de pessebres realitzat, per fer una petita demostració col·lectiva de tot allò que han après.

A més aquest any es sortejarà un pessebre entre tots els visitants i col·laboradors.

Participeu i gaudiu de la Fira

Us esperem a tots!!!

XI FIRA MODERNISTA DE TERRASSA