Entrada compartida per A.V. TORRE-SANA

6º FESTIVAL DE SOPES DEL MÓN MUNDIAL 
A TORRE-SANA

De nou estem organitzant el festival de sopes del MON MUNDIAL, el dia assenyalat es el diumenge 21 d’Octubre 2012 i, a partir de les 11 h, al carrer d’Àlaba, a la zona de pícnic que hi ha al costat del parc de Gernika.
Renoven la trobada dels soperos del mon i arriben a la 6a edició d’una cel·lebració que mostra l’essència i la presència dels brous d’els nostres orígens.
L’implicació cada vegada mes nombrosa de ONGS, veïns i associacions, fa que la festa sigui cada cop mes lluïda, us esperem de nou amb la vostra participació i us agrairem que ens ho feu saber abans del dia 12 d’Octubre. 
 
Com hi podeu participar…? Per inscriure-us-hi heu d’enviar un correu  electrònic:
Pilar Altimira 679.968.615 pilaralt9@gmail.com
Cayetano Cuevas 661.733.075  avtorre-sana@hotmail.com
Isabel Salmerón 696.942.128 isalnav@hotmail.com

En el correu cal  que feu constar:

1º.    Nom de l’entitat.
2º.   Nom de la persona que fa la sopa.
3º.   Telèfon de contacte.
4º.   Nom de la sopa i la recepta.

Recordeu: ”Porteu la sopa que vulgueu i la quantitat que pugueu l’heu de portar feta de casa”.
Com l’any passat, les entitats podeu exposar els projectes que dueu a terme i també podeu pensar com donar un to lúdic al festival amb la decoració de la taula i els vostres vestits. 
I, sobretot, no us oblideu de convidar els vostres veïns i veïnes, amics i amigues, familiars i coneguts a participar-hi. Aquesta és una festa en què tothom és benvingut !!!

Esperem que confirmeu com més aviat millor la vostra participació i us recordem que qualsevol dubte estem a la vostra disposició

Atentament

Cayetano Cuevas

President de l ‘AV Torre-sana

FESTIVAL DE SOPAS