Entrada compartida per AGRUPACIO DE PESSEBRISTES DE TERRASSA

El nostre consoci Antoni Sazatornil, més anomenat Saza, ha estat designat per mèrits propis, per la societat secreta el Casinet de l’Esperdenya, com a candidat a Capgròs de l’Any 2011.

El proper dissabte dia 4 de juny, demanarà el vot públicament, en l’acte de presentació de candidatures que es desenvoluparà a les 7 de la tarda, en la plaça Vella, en l’habitual festa amb participació de diversos grups de cultura popular i amb el Ball de Serrallonga com a mestre de cerimònies.

Felicitem, en nom de l’Agrupació, al nostre “capdidat” Saza encoratjant-lo a defensar amb força la seva capdidatura per tal de que aconsegueixi la nominació de Capgròs de l’Any 2011, immortalitzant així la seva honorable testa.

Tant mateix, demanem a tot els socis i simpatitzants el màxim suport per aquesta “capdidatura” i us esperem a la plaça Vella, el proper dissabte dia 4, per donar-li el vostre vot.

Mentre tant, podeu votar ja immediatament per e-mail, independentment de si ho podreu fer el dissabte dia 4 personalment. Es a dir, podeu donar dos vots vàlids, un per e-mail i l’altra físicament en l’acte públic de presentació de candidatures.

Només cal que envieu un e-mail a l’adreça:

casinetdelespardenya@gmail.com

amb el següent enunciat:

“Voto a Antoni Sazatornil com a Capgròs de l’Any 2011”

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i enhorabona, al nostre amic Saza.

EN SAZA HA ESTAT ELEGIT “CAPDIDAT” 2011