Entrada compartida per AGRUPACIO DE PESSEBRISTES DE TERRASSA

El dia 20 de febrer es van iniciar novament els cursets de modelatge de figures de fang per adults que per tercera vegada organitza la nostra Agrupació.
En principi els horaris seran els mateixos de l’any passat, es a dir, dilluns i/o dijous de 18:30 a 20:30 hores.
Degut a l’estructuració d’aquests cursets i a la personalització individualitzada de les pràctiques, pot iniciar el curset qualsevol persona major de 15 anys que hi estigui interessada, sense necessitat de cap coneixement previ en la matèria, podent incorporar-si en qualsevol moment o etapa del mateix.
Aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi, o bé desitgin més informació, poden contactar al telèfon 656908347, o bé adreçar-se directament, dins de l’horari esmentat, al carrer Dr. Torrella núm. 116 de Terrassa

CURSET DE MODELATGE DE FIGURES DE FANG